Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Ο πεζόδρομος «Βαθύλακκος-Ροδίτης» και η αξιοπιστία του δημάρχου Σερβίων”





Ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος, με άρθρο του σχολιάζει κάποια έργα που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο


“Από ανάρτηση του δημάρχου και τις φωτογραφίες που παραθέτει, με χαρά διαπιστώσαμε ότι φωταγωγήθηκε η πλατεία και η είσοδος της Μεσιανής.

Η είσοδος της Μεσιανής είναι ο πεζόδρομος που ξεκινάει από τον Βαθύλακο και καταλήγει στον Ροδίτη.

Είναι ένα έργο που ήταν γενική απαίτηση των κατοίκων όλων των χωριών του άξονα Βαθύλακος-Ροδίτη.

Εμείς ως δημοτική αρχή, οραματιστήκαμε το έργο, εκπονήσαμε την μελέτη, η οποία επικαιροποιήθηκε από την επόμενη δημοτική αρχή του κ. Κοσματόπουλου.

Το έργο εντάχθηκε στον Τοπικό Πόρο, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και εκτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής του κ. Κοσματόπουλου.

Ο δήμαρχος καμαρώνει τώρα για το έργο και καλά κάνει, γιατί ο καθένας πρέπει να βάζει το λιθαράκι του, για το καλό του δήμου.

Ακούστε όμως τι είπε στην τελευταία συνεδρίαση (04-02-2022) του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, ότι έβγαλε τα χρήματα του Πόρου που προοριζόταν για τις μελέτες των αρδευτικών όλου του δήμου, ύψους 445.000 € και τα τοποθέτησε για την αγορά ακινήτων στην πόλη των Σερβίων.

Στην τοποθέτησή του ασκεί κριτική για την χρήση του Πόρου από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την ένταξη του έργου του πεζόδρομου στον Πόρο.

1:41:30 λεπτό της συνεδρίασης,

διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=DI1cx5DcFMQ

Δήμαρχος: «Να σκεφτώ τι έκαναν οι προηγούμενοι; Η προηγούμενη δημοτική αρχή, όχι η προπροηγούμενη, έκανε πεζοδρόμια από τον Βαθύλακο ως τον Ροδίτη, ενέταξε εκεί έργο 500.000 τόσες χιλιάδες ευρώ! Πεζοδρόμια!…Εμείς δεν κάνουμε πεζοδρόμια….»

Πότε λέει την αλήθεια; Οι πολίτες ας κρίνουν…”



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια