Σαν τα κοκόρια.... Ελευθερίου-Σπυρίδου: "Με λίγα λόγια, πάρτε το αλλιώς', αναφέρει η κα Σπυρίδου σε άρθρο της





Στη συνέντευξη που έδωσε ο Δήμαρχος Σερβίων στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά και στο west, η κα Σπυρίδου κρίνει, ότι θίχτηκε κατάφορα η ίδια και η παράταξη της. 

Κύριε Δήμαρχε Σερβίων, θέλει «πνευμόνια» η πολιτική, η τακτική «σπείρας» μόνο κακό σας κάνει. Σας το ξαναείπα ,πάρτε το αλλιώς…

Με είπατε ψεύτρα, κύριε Δήμαρχε Σερβίων?

Δεν είμαι η μαμά σας κ Χρήστο Ελευθερίου, για να σας μαλώσω , που κινήστε σπασμωδικά και υπερφίαλα.

Δεν είμαι η οικογένειά σας, για να σας επισημάνω πως ο τρόπος σας με φοβίζει, γιατί τρέχετε με σπασμένα φρένα.

Δεν είμαι φίλη σας, για να ανέχομαι τον «άτιμο» τρόπο επικοινωνία σας.

Δεν είμαι ο δημοσιογράφος, που σας παίρνει τη συνέντευξη για να σας φέρω αντιμέτωπο με τα ντοκουμέντα της αλήθειας.

Είμαι επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» και θα σας πω, να διορθώσετε στις δημόσιες εμφανίσεις σας και στο εξής να είστε λογικός και σεμνός, μα πάνω από όλα , να είστε ο πολιτικός άντρας που δεν ξερνάει τα λόγια του και τις θέσεις του.

Με λίγα λόγια, πάρτε το αλλιώς.

Πως?

Να μπείτε στο στούντιο του West και να καθαρίσετε τον αέρα του.

Να απευθυνθείτε στους συνδημότες μας και να τους ομολογήσετε, ότι αρχικά δεν ήταν στις προθέσεις σας το φυσικό αέριο να έρθει στο Δήμο μας .Να τους πείτε, πως η πρόταση για φυσικό αέριο ήταν της δικής μας παράταξης και αφορούσε στο σύνολο του Δήμου Σερβίων. Επίσης, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ενημερώστε, όπως το κάνατε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι η πρότασή σας, προς το παρών, επικεντρώνετε γεωγραφικά στον άξονα «Σέρβια- Πλατανόρευμα, Καστανιά, Λάβα»

Αντιλαμβάνεστε κύριε Δήμαρχε ,ότι είναι άδικο για τους πολίτες να «ξεγλεντάμε» τις αερολογίες σας, γι αυτό και η απάντησή μου.

Με είπε ψεύτρα κύριε Δημήτρη Βακρατσά και χαμογελάτε?

Είσαι συνάδελφος δημοσιογράφος και δεν μου επιτρέπεται να κρίνω ,ούτε να σχολιάσω. Άλλωστε, κρατάς τα ηνία ενός τηλεοπτικού σταθμού, που υπηρέτησα για χρόνια και θα το σέβομαι πάντα. Σέβομαι και εσένα, από τότε που ήμουν δασκάλα σου, στο τμήμα δημοσιογραφίας του δημόσιου Ι.Ε.Κ μέχρι και τώρα, που είσαι επαγγελματίας και τηρείς τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Σου προτείνω, αν μου το επιτρέπεις, ως παλιά «καραβάνα», να συνεχίσεις να είσαι εντάξει και να δίνεις αξιοκρατικά βήμα λόγου και θέσεων.

Αγαπητοί συνδημότες.

Κάνουμε επαφές, με όλες τις τοπικές κοινότητες ανεξαιρέτως, με θέμα το φυσικό αέριο.

Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι είναι καίριας σημασίας για την επικράτεια του Δήμου.

Ενημερώνουμε για το χρονικό της προσπάθειάς μας αλλά και της φίμωσης που δεχτήκαμε επί του θέματος, εκ μέρους του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και πάντα με «εντολή» και οπωσδήποτε, με την ανοχή του Δημάρχου.

Ζητάμε καθαρά και έντιμα, να ενώσουμε όλη τη φωνή μας, προκειμένου η Δημοτική αρχή, έστω και την ύστατη στιγμή, να μας ακούσει και παράλληλα να έχει τη δύναμη να προχωρήσει τη διέλευση του φυσικού αέριου στο σύνολο του Δήμου, όπως μας αξίζει. Δεν είναι κακό να κατανοούμε τη λάθος επιλογή μας και να προχωράμε την πρόταση της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ντροπή η παραδοχή .

Κύριε Δήμαρχε Σερβίων ,θέλει «πνευμόνια» η πολιτική, οι τακτικές «σπείρας» μόνο κακό σας κάνουν. Σας στο ξαναείπα , πάρτε το αλλιώς…


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια