Σταματά η δίωξη εις βάρος της ηλικιωμένης που έκλεψε τρόφιμα – Η επικοινωνία του υπουργείου Ανάπτυξης με το σούπερ μάρκετ Συγκίνηση αλλά και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία προσπάθησε να πάρει τρόφιμα από Σούπερ Μάρκετ στην Πετρούπολη.

Πρόκειται για μια φτωχή γυναίκα, η οποία όπως είπε στους αστυνομικούς, παίρνει μια σύνταξη που την δίνει σε δάνεια και δεν της μένουν χρήματα για να επιβιώσει.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος επέμειναν στο να προχωρήσουν σε μήνυση σε βάρος της προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο υπήρξε επικοινωνία του υπουργείου Ανάπτυξης με την εταιρεία και τελικά σταματούν οι νομικές διαδικασίες εις βάρος της 70χρονης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βάλει στην τσάντα της κρέας και τυρί, η αξία των οποίων ήταν περίπου 30 ευρώ.

Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ την έπιασαν στα “πράσα” με την ηλικιωμένη να νιώθει μεγάλη ντροπή.

Αν και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι το αντίτιμο όσων είχε βάλει κρυφά στην τσάντα της η γυναίκα, η πλευρά του σούπερ μάρκετ ήταν ανένδοτη.

Η ηλικιωμένη κατέληξε στο Τμήμα όπου ισχυρίστηκε ότι το έκανε από φτώχεια καθώς τη σύνταξη που παίρνει την δίνει σε δάνεια και δεν της μένουν χρήματα για να επιβιώσει.

Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν και προσπάθησαν να πείσουν την άλλη πλευρά να αποσύρει τη μήνυση ώστε να λήξει το ζήτημα.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ ήταν κάθετοι πως αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος για τέτοιες περιπτώσεις.

Γείτονες της γυναίκας αποκάλυψαν στην εκπομπή του Open πως η ηλικιωμένη κατέληξε χθες τη νύχτα στο νοσοκομείο έπειτα από χάπια που πήρε για να αυτοκτονήσει επειδή δεν άντεξε τον διασυρμό.

Η ηλικιωμένη έχει δύο παιδιά και δεν ήθελε να φτάσει αυτό το περιστατικό στα αυτιά τους.

enikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια