Διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειου Ελλάδος, "Λάμψη"





Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, 12.00 – 14.00


Η εταιρεία Smarteching Education και το Δίκτυο ΚΔΑΠ playSTREAM στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς διοργανώνουν Διαδικτυακή Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Ιστορίες με Λάμψη» με σκοπό να στηρίξουν και να ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ.

Ο Σύλλογος ΛΑΜΨΗ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που με γνώμονα πάντα την άριστη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους και από το 1987, έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά στη Βόρεια Ελλάδα, ελπίζοντας σε πολλά περισσότερα. Σκοπός του Συλλόγου είναι η δημιουργία ενός δικού του χώρου όπου θα φιλοξενούνται τα παιδιά κι οι γονείς από επαρχιακές πόλεις, στα διαστήματα που μεσολαβούν ανάμεσα στις θεραπείες.



 

Το Δίκτυο ΚΔΑΠ playSTREAM αποτελείται από 14 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης που φιλοξενούν παιδιά από 5 έως 12 ετών, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της playSTREAM, πέραν της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, ανήκει και η διοργάνωση δράσεων που στοχεύουν τόσο στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και της κοινότητας σε θέματα κοινωνικής ευθύνης όσο και η ενεργός εθελοντική συμμετοχή τους με στόχο την ενίσχυση φορέων που ασχολούνται με ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Η Εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς καθώς και στο ευρύτερο κοινό και θα προβληθεί μέσω του youtube https://www.youtube.com/channel/UCn8YzUTBeT0EoPLFFMXFt0g την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, 12.00 – 14.00.


Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης θα παρουσιαστούν με ευφάνταστο και ψυχαγωγικό τρόπο οι ιστορίες των ΚΔΑΠ του δικτύου playSTREAΜ, τις οποίες συνοδεύουν διάσημες φωνές του θεάτρου και της τηλεόρασης όπως του Γρηγόρη Βαλτινού, του Λευτέρη Ελευθερίου, της Έμης Σίνη, του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, της Παυλίνας Χαρέλα, της Μαρίας Παπαγεωργίου, του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, του Γιάννη Σοφολόγη, Θάλεια Γρίβα, Μιχάλης Οικονόμου και θα ακολουθήσει βράβευση με πρωτότυπα βραβεία τόσο στους μαθητές των ΚΔΑΠ όσο και άλλων σχολείων που έλαβαν μέρος στην δράση.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δέσποινα Αυγερίδου και θα συμμετέχουν ο εκπρόσωπος του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ, ο ιδιοκτήτης της Smarteching Education και του Δικτύου ΚΔΑΠ playSTREAM κος Γιώργος Δόκος, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί του Δικτύου ΚΔΑΠ playSTREAM, η υπεύθυνη εκπαιδευτικού σχεδιασμού κα Φωτεινή Βαρδάκα, η υπεύθυνη δημιουργικού σχεδιασμού κα Μάρθα Μαυρίδου, οι διάσημοι αφηγητές , οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές σχολείων.


Καλούμε όλους τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν την δράση και να ενδυναμώσουν με την διαδικτυακή τους παρουσία το έργο του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος smartechingeducation@gmail.com

ή τηλεφωνικά στο 23310 29994


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια