Το ευχαριστώ του Γιώργου Τοπαλίδη για τη νέα θέση που ανέλαβε πριν λίγες μέρες: 'Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω και δεσμεύομαι ότι θα συμβάλω στην επίτευξη του εθνικού σχεδίου για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης"




O Γιώργος Τοπαλίδης και το ευχαριστώ για τη νέα θέση που αναλαμβάνει ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.» (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.) με διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.»

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, αρμόδιο υπουργό για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, ο οποίος με απόφασή του με όρισε ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.» (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.) με διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.»

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω αυτή την τιμητική και υπεύθυνη θέση και δεσμεύομαι ότι θα συμβάλω στην επίτευξη του εθνικού σχεδίου για το μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των λιγνιτικών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης.
Είμαστε αποφασισμένοι και προχωρούμε, γνωρίζοντας την ισχυρή υποστήριξη και επιθυμία του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Παπαθανάση και του Υπουργού κ. Γεωργιάδη στην υλοποίηση του σημαντικότατου αυτού σχεδίου. Θα τα καταφέρουμε για το καλό της κοινωνίας, της οικονομίας και της Ελλάδας μας.
Σημαντικό είναι να αναφέρω εδώ τις δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών:
Του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη: «Η επιτυχία του εγχειρήματος της απολιγνιτοποίησης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τη χώρα και για την Ευρώπη. Η παρουσία του κ. Θεόδωρου Λύτρα στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Α.Ε.», του ΔιευθύνοντοςΣυμβούλου κ. Μπούκη καθώς και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούν ένα μεγάλο εχέγγυο για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας και την τήρηση των πολύ σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε βάλει. Εύχομαι καλή επιτυχία».
Του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκου Παπαθανάση: «Προχωράμε με αμείωτους ρυθμούς το σχεδιασμό μας για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ θα συμβάλει καθοριστικά τόσο στον μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης όσο και στην στήριξη της επιχειρηματικότητας, διευκολύνοντας την ανάπτυξη των επενδυτικών σχεδίων και των έργων υποδομής. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πρόεδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν και είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταπεξέλθουν πλήρως στα νέα τους καθήκοντα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια