Συναντήσεις του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γιώργου Κώτσηρα και του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου στην ΚοζάνηΣειρά επαφών πραγματοποίησαν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος με τη νομική κοινότητα και βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, προκειμένου να συζητήσουν σοβαρά τρέχοντα θέματα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης, καθώς και θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.


Οι συναντήσεις του κλιμακίου ξεκίνησαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ ακολούθησαν συσκέψεις με τις Δικαστικές αρχές, τον Πρόεδρο του Εφετείου Κοζάνης και Εισαγγελικές αρχές του Πρωτοδικείου Κοζάνης, του Εφετείου Κοζάνης και του Ειρηνοδικείου Εορδαίας, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, ζητήματα στελέχωσης, καθώς και η ψηφιοποίηση των διαδικασιών.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Κοζάνης με τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα, όπου συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η αξιοποίηση της Στέγης Ανηλίκων Κοζάνης.
Οι κ.κ. Κώτσηρας και Παπαδόπουλος μετέβησαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχαν συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη, με θέμα το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Εορδαίας σε νέο χώρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια