Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας <Ηλιαχτίδα> Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύλλογου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας <Ηλιαχτίδα> , σε εφαρμογή του άρθρου 15 του ισχύοντος καταστατικού

συγκαλεί

τα μέλη, στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει, 13-02-2022 στο Σπίτι της Ηλιαχτίδας Αϊανής και Λέκκου γωνία και ώρα 11:00

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:


  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

  2. Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων έτους 2019, 2020 και 2021, συζήτηση επ’ αυτής και έγκριση της.

  3. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση οικ. Ετών 2019, 2020 και 2021, παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού συζήτηση επ’ αυτών, έγκριση τους, καθώς και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε οικονομική-διαχειριστική ευθύνη.

4. Παρουσίαση προϋπολογισμού έτους 2022, συζήτηση επ’ αυτού και έγκριση του.

5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

6. Εκλογές για την ανάδειξη :

- του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής επιτροπής

-. εκπροσώπων στην ΕΣΑμεΑ

- εκπροσώπων στην ΠΡΟΣΓΚΑμεΑ

- εκπροσώπων στην ΠΟΑμεΑ Δ. ΜακεδονίαςΔηλώσεις συμμετοχής των επιθυμούντων να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι για τις εκλογές μέχρι την Παρασκευή 11-02-2022 στα γραφεία του σωματείου .


Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 1/3 , των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ισχύοντος καταστατικού.


Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας (σύμφωνα με το άρθρο 15 του ισχύοντος καταστατικού) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 20-02-2022 , στον ίδιο και με την ίδια ημερήσια διάταξη και ώρα έναρξης 11:00.


Σας επισημαίνουμε ότι για την δεύτερη Γ.Σ. απαιτείται απαρτία του ¼ των ταμειακά τακτοποιημένων μελών σύμφωνα με το άρθρο 15 του ισχύοντος καταστατικού.


Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση αυτή, καθώς η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός ΓραμματέαςΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΟΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια