Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου – 4 Φεβρουαρίου 2022

 


Με σύνθημα «Μην εύχεσαι να μη σου τύχει. Φρόντισε να μη σου συμβεί» έχουν αναρτηθεί αφίσες σε στάσεις λεωφορείων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και άλλων πόλεων που διαμηνύουν ότι «50% των καρκίνων μπορεί να προληφθεί», αρκεί να υιοθετήσει κανείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Οι προλήψεις «σπάνε». Καλούμε το κοινό να δράσει και να εντάξει στην καθημερινότητά του τη σωματική άσκηση, να υιοθετήσει μία υγιεινή διατροφή, να διακόψει το κάπνισμα, να περιορίσει την κατανάλωση αλκοόλ και να εφαρμόζει αντηλιακή προστασία. Και

«Να εύχεσαι να μη σου τύχει και αν σου τύχει σήκωσε ψηλά το κεφάλι και πάλεψέ τον» με την Συμμετοχή όλων μας στην προσφορά - συμπαράσταση σε όσους ασθενούν & δίνουν τη μεγάλη μάχη, δίνοντας Αίμα, Αιμοπετάλια Μυελό των Οστών, Ομφάλιο Αίμα από τη γέννηση του παιδιού μας.

(Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,

Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr και στο F/B Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια