Δόξα Βερμίου Πύργων - ΠΑΟ Κοίλων 2-2 (πολύ σκληρή για να "πεθάνει η Δόξα Βερμίου Πύργων" ισοφάρισε στο 94")




Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Φιλώτα - λόγω χιονόστρωσης στο γήπεδο των Πύργων- οι δύο ομάδες παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα αναδείχθηκαν ισόπαλες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Κοίλων είχε την υπεροχή αλλά η Δόξα Βερμίου Πύργων είχε τον εντυπωσιακό πορτιέρο Μήτκα Χρήστο που τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο με εντυπωσιακές επεμβάσεις βοήθησε την ομάδα του ώστε τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. 
Ημίχρονο 0-0. 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Κοίλων προηγήθηκε με την ομάδα της Δόξας να ισοφαρίζει σχεδόν αμέσως με σκόρερ τον Νίκο Λεμονή. Το παιχνίδι κύλησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να "πατάει" καλύτερα στο γήπεδο και να βρίσκεται ξανά μπροστά στο σκορ στο 75 λεπτό. Το παιχνίδι έδειχνε να "κλείνει" στο 1-2 αλλά η Δόξα Βερμίου Πύργων δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. 
Η φιλοσοφία του Βαγγέλη Καραγεωργίου - το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο Διαιτητής - έχει περάσει στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας. Στο 94 λεπτό ο Πουλτίδης Γιώργος θα λυτρώσει την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των Κοίλων με κεφάλια και το σκορ στο 2-2. 

Η ομάδα των Πύργων έδειξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα μαχητικότητα και διάθεση να πάρει ότι καλύτερο από το παιχνίδι απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΠΑΟ Κοίλων. Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων συνεχάρει προπονητή και παίχτες για το αποτέλεσμα. Ο αγώνας διεξήχθη σε άψογο και αθλητικό πνεύμα,ενώ το Διαιτητικό τρίο δεν επηρέασε με τις αποφάσεις του το τελικό αποτέλεσμα. Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια