Ικανοποιημένος δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιώργος Δουγαλής, από την απόδοση των συνεργείων του Δήμου στην αντιμετώπιση της χθεσινής κακοκαιρίας. Τι μας είπε για το πρόβλημα στο 12ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης

 

Φωτό kozan.gr-  

Θανάσης Τέγος 
Ικανοποιημένος δήλωσε μιλώντας στη “Φωνή”, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιώργος Δουγαλής, από την απόδοση των συνεργείων του Δήμου στην αντιμετώπιση της χθεσινής κακοκαιρίας. Επικοινωνήσαμε αρχικά στις 2 το πρωί της Τετάρτης, με τον αντιδήμαρχο, όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην περιοχή του Μαυροδεντρίου.

Συνολικά όπως μας μετέφερε “βγήκαν” στους δρόμους 8 πολυμηχανήματα στις περιοχές του Ελλήσποντου, Καραγιαννίων (Αλωνάκια, Μεταμόρφωση, Καλαμιά,), Σιδερά, Λιβερά, και φυσικά στην πόλη της Κοζάνης όπου οι αλατιέρες ήταν από το μεσημέρι έξω πριν ακόμη πέσει το χιόνι.

Από τον κ. Δουγαλή ζητήσαμε να μας εξηγήσει τι έγινε στο 12ο Δημοτικό σχολείο Κοζάνης, όπου πολίτης μας “κατήγγειλε” πως υπήρχε πάγος έξω από το σχολείο..

Ο αντιδήμαρχος όντως παραδέχτηκε ότι το εν λόγω σημείο, “έχει θέμα”-. Δεν κατέστη δυνατό να πέσει αλάτι όμως, καθώς, στο συγκεκριμένο, σημείο είναι "καλυμμένο" με πλακόστρωτο, και αν “πέσει” αλάτι θα καταστραφεί. 
Τέλος, ο κ Δουγαλής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους προϊσταμένους των τεχνικών υπηρεσιών, αλλά και πολύ παραπάνω τους εργαζόμενους, όπου όπως ανέφερε για πολλές ώρες έκαναν ότι ήταν δυνατό για την ομαλή λειτουργία των δρόμων. Οι παρακάτω φωτο από Πρωινό λόγο. 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια