Ο Γιάννης Μητλιάγκας μιλά και γράφει με αποδείξεις: "Οφειλή προς εφορία ( ΔΟΥ ): 0. Οφειλές προς εργαζομένους με έμμισθη σχέση: 0. Και το κερασάκι στην τούρτα το "κούρεμα", δανείου"



Γιάννης Μητλιάγκας πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης


Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας: Πράξη 2η
Ομολογουμένως η πρώτη πράξη της νομικής, διοικητικής και λογιστικής διευθέτησης ζητημάτων που εκκρεμούσαν για χρόνια ήταν η πιο δύσκολη και η πιο χρονοβόρα.
Σήμερα σε συνέχεια των ανωτέρω πράξεων με αποφάσεις της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης έχουν διευθετηθεί νέα σημαντικά ζητήματα αναφορικά με την αποπληρωμή των χρεών του Εκθεσιακού Κέντρου.
Συγκεκριμένα:
Οφειλή προς εφορία ( ΔΟΥ ): 0
Οφειλές προς εργαζομένους με έμμισθη σχέση: 0
Οφειλές προς ΙΚΑ - ΕΦΚΑ : 0 ( μένει ένα μικρό ποσό των 1.300,00 ευρώ προς το το ΚΕΑΟ το οποίο θα κλείσει στην επόμενη πράξη )
Και το κερασάκι στην τούρτα το "κούρεμα", καθώς πετύχαμε την ολική αποπληρωμή δανειακής οφειλής 78.000,00 ευρώ, στο ποσό των 12.000,00 ευρώ μειώνοντας κατά 66.000,00 ευρώ το συνολικό χρέος προς όφελος όλων των μετόχων και κατ' επέκταση των μελών του φορέα μας.
Το Επιμελητήριο είναι εδώ και με συντονισμένες προσπάθειες "τρέχει" την εκκαθάριση, γεγονός που απαιτεί στόχους και προσήλωση σε αυτούς, αποφασιστικότητα και φυσικά αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που δίνει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο.
Έπεται η 3η πράξη βάσει απαρέγκλιτου προγραμματισμού που αφορά τις αποπληρωμές στην "αγορά" ( επιχειρήσεις και συμβεβλημένους επαγγελματίες ), η οποία δεν θα καθυστερήσει.
Οφείλω λοιπόν να ευχαριστήσω ξανά, όλα τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου καθώς και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Εκθεσιακού.
Ειδικότερα όμως οφείλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Κουρού που ακούραστα διεκπεραιώνει το έργο της εκκαθάρισης, το άγρυπνο μάτι του ΕΒΕ Παναγιώτη Μαλούτα που συντονίζει την εκκαθάριση και τον Αντιπρόεδρό μας Βασίλη Μόσχο, που στην παρούσα φάση ανέλαβε τη σχετική διαπραγμάτευση και πέτυχε την συμφωνία για το "κούρεμα" της δανεικής οφειλής.
Όταν αντιλαμβάνεσαι πλήρως την ευθύνη και το ρόλο που σου αναλογεί ένας μόνο δρόμος υπάρχει. Της επίλυσης και της εξέλιξης.Συνεχίζεται..


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια