Chalet Sourino στην Κλεισούρα Καστοριάς. Ένα στολίδι από τους αδελφούς Παντελίδη



ΤΟ CHALET SOURINO βρίσκεται σε υψόμετρο 1.250 μ. στην ιστορική Κοινότητά της Κλεισούρας Καστοριάς, ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας πανοραμική θέα. Θα μαγευτείτε από τις ομορφιές της περιοχής, τις εναλλαγές των χρωμάτων της φύσης, το χιονισμένο τοπίο το χειμώνα και το καταπράσινο τοπίο το καλοκαίρι.
 Το υπέροχο κλίμα με το αναζωογονητικό οξυγόνο από τα καταπράσινα δάση, η γαλήνη και η ηρεμία σε συνδυασμό με τους χώρους διαμονής και αναψυχής που δημιουργήσαμε διαμορφώνουν την ιδανική λύση για μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα, την ένταση και το στρες των πόλεων. 
Απέχει μόλις 20 λεπτά από την Καστοριά, 20 λεπτά από το Νυμφαίο και 60 χλμ από τις λίμνες Πρέσπες, αποτελεί έτσι ιδανικό σημείο για σύντομες εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. 
Το Chalet Sourino διαθέτει 28 δωμάτια και 8 πολυτελέστατες σουίτες. Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε τηλεόραση led 32”, τηλέφωνο, ψυγείο, αυτόνομη θέρμανση ενώ στις σουίτες θα βρείτε επιπλέον σαλόνι, mini bar και ντους με σάουνα. Εκτός από την διαμονή, υπάρχουν χώροι αναψυχής για κάθε στιγμή σας. Μπορείτε έτσι να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στο bar, ένα πλούσιο γεύμα στο restaurant με πληθώρα επιλογών από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
 Τηλέφωνο: 24670 94200



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια