Εφιάλτης στη Λεωφόρο Συγγρού- ισχυρή έκρηξη με τραυματία



Στιγμές τρόμου στη Λεωφόρο Συγγρού νωρίς το πρωί όταν ξέσπασε φωτιά σε εξαώροφο κτίριο έπειτα από ισχυρή έκρηξη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 78χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν από λίγο έφτασε στο σημείο το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και σύμφωνα με μια πρώτη αυτοψία, το πιο πιθανό είναι η έκρηξη να προήλθε από διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς γίνονταν εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα του ημιωρόφου του κτιρίου.Από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές σε απόσταση 150 μέτρων, τόσο σε βιτρίνες και τζαμαρίες καταστημάτων και κτιρίων, όσο και σε σταθμευμένα ή διερχόμενα αυτοκίνητα.
Από την έκρηξη υπάρχει ένας πολυτραυματίας – εγκαυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Λαϊκό Νοσοκομείο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, ο οποίος είναι 78 ετών, έχει τις αισθήσεις του και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.
Ανάλογα με την πορεία της υγείας του, δεν αποκλείεται – εάν χρειαστεί- να μεταφερθεί αργότερα στη μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια