Πορεία διαμαρτυρίας με τα Τουριστικά Λεωφορεία, στο πλαίσιο Πανελλαδικής Κινητοποίησης και στην Κοζάνη

 



Τα Τουριστικά Γραφεία και οι Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών, δέχτηκαν ένα μεγάλο πλήγμα από την εξάπλωση του Κορωνοϊού και την λήψη μέτρων από την πολιτεία, που φέρνει σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους, και θέτει σε δοκιμασία ακόμη και την λειτουργία αυτών.

Η ζημιά για τα γραφεία και τις Τ.Ε.Ο.Μ., ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, σε όλη την χώρα, είναι τεράστια, καθώς η μείωση του τζίρου είναι πολύ μεγάλη, που πλέον μιλάμε για θέμα επιβίωσης.

Δυστυχώς η ως σήμερα αντιμετώπιση του κλάδου μας από την κυβέρνηση δεν είναι συμβατή με την ζημία των επιχειρήσεων μας και η γενική συνέλευση των Σωματείων της Ενώσεως μας, από την Κρήτη ως τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα ως την Ήπειρο αποφάσισαν την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Κινητοποίησης.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της Πανελλαδικής Κινητοποίησης υπό την αιγίδα της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.00π.μ. πορεία διαμαρτυρίας με τα λεωφορεία μας, στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια