Εξω φρενών...οι γιατροί Φούντογλου και Ηλίας Κωνσταντινίδης… Αναφορές για πνευματικούς, τηλεμαϊντανούς μέχρι και τσαρλατάνους…





Αναστάσιος Φούντογλου:

“Είπα δεν θα ξαναμιλήσω για τα εμβόλια. Αν και γιατρός επέλεξα να το “βουλώσω” συνειδητά γιατί μπήκα κι εγώ στο τριπακι της ελεύθερης βούλησης και του σεβασμού του δικαιώματος του καθενός στον θάνατο και την ζωή του. Ακόμα και αν στην περίπτωση μιας πανδημίας το δικαίωμα αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στα δικαιώματα των άλλων εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για το αν τελικά όλα σε αυτή τη ζωή έχουν να κάνουν με το γούστο μας και το καπέλο μας.

Το θέμα όμως είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις τα δάχτυλα αυτα τα κουνάνε κάτι "πνευματικοί" αντάμα με ένα σκοτεινό μέρος της Εκκλησίας και της κοινωνίας που χειραγωγεί ανθρώπους και επεμβαίνει με αισχρό τρόπο στην ελεύθερη βούληση τους. Που υποκαθιστά την επιστήμη συμβουλεύοντας για το αν πρέπει η όχι να γίνει ένα εμβόλιο δίχως καμία γνώση και δίχως κανέναν σεβασμό σε μια υπερανθρωπη προσπάθεια που εξελίσσεται στις μέρες μας προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια φονική πανδημία. Χωρίς κανέναν σεβασμό σε χιλιάδες ερευνητές, επιστήμονες, οργανισμούς, δομές που επιχειρούν να δαμασουν έναν ιό που σκοτώνει ανθρώπους και απειλεί την κοινωνική μας συνοχή. Χωρίς κανέναν σεβασμό στον ίδιο τον Άνθρωπο. Παντελώς άσχετοι και επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία και όμως κυκλοφορούν ανάμεσα μας ελεύθερα και χωρίς καμία συστολή. Αερολογούν, συμβουλεύουν, αμπελοφιλοσοφουν και όλα αυτά στο όνομα της ελευθερίας του Λογου. Που για να μπορεί ένας λόγος να γράφεται με λάμδα κεφάλαιο θα πρέπει να έχει συνοχή, ειρμό, λογική, επιχείρημα. Και ο δικός τους δεν έχει τίποτα από όλα αυτά.

Και από την άλλη μια φοβικη Πολιτεία που δεν στέλνει όλους αυτούς τους αγυρτες στον Εισαγγελέα και την Δικαιοσύνη. Που για λίγα ψηφαλακια κάθεται και ανέχεται τον Μεσαίωνα σε αυτή τη χώρα για να τα έχει καλά με τα δίκτυα των "πιστων" τους και να μπορεί κάθε φορά να τους κλείνει το σιχαμερό της μάτι " θυμάστε εγώ που δεν είπα κάτι για εσας;". Μια Πολιτεία που από την μία λαμβάνει ημίμετρα, επιβάλλει περιορισμούς, αδυνατεί να αρθρώσει σοβαρό Λόγο με όλους αυτούς τους τηλεμαιντανους που έχει επιλέξει να την εκπροσωπούν και από την άλλη ανέχεται Πετρακους, Βοβοληδες και πνευματικούς να παρεμβαίνουν στην επιστήμη και να ασχημονουν με τα ψελισματα τους. Και μέχρι σήμερα κάνεις δεν ασχολήθηκε στα σοβαρά με όλους αυτούς ενώ συνεχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι....ντροπή ρε....”/




Ηλίας Κωνσταντινίδης (μετά τον θάνατο φίλο του από τα Σέρβια) 

Αφήνετε ορφανά γυναίκες και παιδιά με τις μεσαιωνικές σας συμβουλές. Αλήτες, από το Θεό να το βρείτε. Μας γίνατε όλοι γιατροί. Φυλακή να πάτε οσοι δεν αφήσατε τους πιστούς σας, να κάνουν το εμβόλιο. Να επέμβει εισαγγελέας για τους λίγους ιερείς και πνευματικούς που οδήγησαν στον θάνατο νέο άνθρωπο, που άφησε ορφανά παιδιά και γυναίκα πίσω του.
Μην ακούτε ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ, μόνο τους γιατρούς σας και την επίσημη Εκκλησία που τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού. Είμαι θλιμμένος, εξοργισμένος, συγκινημένος. Καλο ταξίδι φίλε, ήσουν από τα καλύτερα παιδιά, θα είσαι πάντα στην σκέψη μας.

Υ. Γ. Συγγνώμη για το ύφος, ήταν φίλος μου, δεν είχε καμία νόσο, οικογενειάρχης και από τα καλύτερα παιδιά.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια