Δήλωση για την αποχώρησή της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων Του Β. Κωνσταντόπουλου

 


Για μια ακόμη φορά, με ευθύνη του προέδρου, τινάχτηκε στον αέρα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων.


Σε τοποθέτησή μου για την αναγκαιότητα να γίνονται δια ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος προέβη σε απαράδεκτους και υβριστικούς σχολιασμούς.

Αυτό εξόργισε τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, κάποιοι από τους οποίους ζήτησαν από τον πρόεδρο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από το σώμα.

Δυστυχώς η πρότασή τους δεν έγινε αποδεκτή με συνέπεια οι συνάδελφοι στην συνέχεια να αποχωρήσουν, διαμαρτυρόμενοι για την συμπεριφορά του προέδρου.


Δεδομένου ότι στην συνέχεια θα συζητιόταν το θέμα της λαϊκής αγοράς, κάναμε μια ύστατη προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση, κάνοντας έκκληση στον πρόεδρο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς του, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η συνεδρίαση.


Δυστυχώς και πάλι δεν εισακουστήκαμε, γι αυτό και ως ένδειξη διαμαρτυρίας η παράταξή μας, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, αποχώρησε από την συνεδρίαση.


Ζητούμε συγνώμη από τον εμπορικό κόσμο των Σερβίων για την αποχώρησή μας αυτή. Το θέμα της λαϊκής αγοράς ήταν θέμα που τους ταλάνιζε εδώ και πολύ καιρό.

Η θέση μας για την λαϊκή αγορά είναι γνωστή.

Συμφωνούμε με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων και ως αντιπολίτευση είχαμε συμφωνήσει να κατεβάσουμε και να ψηφίσουμε την πρόταση αυτή.


Δυστυχώς με ευθύνη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.


Ως παράταξη δηλώνουμε ότι, εφ’ όσον η απόφαση που λήφθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση για την λαϊκή αγορά δεν ικανοποιεί τα μέλη της, θα επαναφέρουμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια