Του "φόρτωσαν" βαρύ φορτίο...



Στα "βαθιά" έριξαν τον πολιτευτή της ΝΔ Γιώργο Τοπαλίδη, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να τον ορίσει μέλος, Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. 
Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιου για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση κ. Νίκου Παπαθανάση, ορίστηκαν ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε.» (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.) και διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.».

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΕ ορίζεται ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Θεόδωρος Λύτρας, Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ιωάννης Μπούκης και μέλη οι κ.κ. Γεώργιος Τοπαλίδης, Δημήτριος Οικονόμου και η κ. Θεοδώρα Πετρούλα.



Συγχαρητήρια επιστολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

"Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει το μέλος Ε.Δ.Ι.Π. του Τμήματος Mηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, κ. Γεώργιο Τοπαλίδη, για τον ορισμό του ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της "Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε." (ΕΛΕ.Δ.Α.Μ.), από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση, κ. Νίκο Παπαθανάση. Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο την επιτυχή έκβαση του έργου τους". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια