«Καλό ταξίδι» Μιχάλη. Ήταν μόνο 39 ετών....



Είναι από τις στιγμές, που δεν μπορείς να γράψεις. Θα θυμάμαι το γέλιο σου, την σπάνια καθαρή ψυχή σου. Ήσουν δοτικός, ήσουν γλυκός και ευαίσθητος. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη. Καλό ταξίδι φίλε μου, καλό παράδεισο.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζησόπουλος
Σε ηλικία 39 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς Μιχάλης Ζησόπουλος, όπου τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνομένος σε ΜΕΘ στο Μποδοσάκειο (είχε νοσήσει από κορώνοϊό).

Ήταν εργαζόμενος στην Ελληνική Στατιστική Αρχή στην Καστοριά, ενώ για αρκετό καιρό διατηρούσε και κατάστημα εστίασης (καφέ Μπερεκέτι) στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου στην Καστοριά. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής ως Τεχνολόγος Γεωπόνος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» του Γιώργου Πετκανά, ενώ λίγους μήνες μετά ανεξαρτητοποιήθηκε. Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης τον τοποθέτησε στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς, όπου ξεχώρισε από τις πρώτες κιόλας ημέρες για την προσφορά του. Ήταν ο άνθρωπος που έτρεξε σχεδόν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Καστοριά.

Πρόσφατα κατέθεσε πρόταση για κατασκευή πεζοδρομίων στην Χλόη και πάρκο δεσποζόμενων ζώων στο Δήμο Καστοριάς.
https://www.svouranews.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια