Στον 'Πέρπιρα' επιβλήθηκε 15ήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 5.000 ευρώ "για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά".



Η ανακοίνωση του καταστήματος;:

Στον Πέρπιρα επιβλήθηκε 15ήμερη αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 5.000 ευρώ "για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά". 

Κι όμως! Οι 2 πελάτες στον έλεγχο που πραγματοποιήσαμε κατά την είσοδό τους στο κατάστημα, μας επέδειξαν και τις ταυτότητές τους και σκανάραμε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους. Στον έλεγχο όμως της αστυνομίας, οι πελάτες έδειξαν rapid test για να αποφύγουν την πλαστοπροσωπία, προφανώς γιατί τα πιστοποιητικά που μας έδειξαν ανήκαν σε συνωνόματο πρόσωπο.
Τι είδους ελέγχους τελικά πρέπει να κάνουμε στην εστίαση; Η εφαρμογή δεν δίνει άλλα στοιχεία εκτός από το όνομα για να γίνει σωστή ταυτοπροσωπία. Υπάρχει κενό. Η επιχείρηση έκανε όλους τους δυνατούς ελέγχους.
Θεωρούμε λοιπόν ότι αδικούμαστε. Το κόστος, που πληρώνουμε εμείς και οι εργαζόμενοί μας, δεν μας αναλογεί. Είναι λυπηρό, η ανευθυνότητα που επιδεικνύει μια μειοψηφία συμπολιτών μας να μας φέρνει αντιμέτωπους με τόσο δύσκολες συνθήκες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια