Σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα η Μίνα Γκάγκα ‘Δεν υπάρχουν κρεβάτια VIP σε ΜΕΘ. Ένα σχέδιο για νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη ναι χωράει”

 



Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας, Μίνα Γκάγκα έφτασε στην Κοζάνη και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με τη διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου παρουσία και του διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη.
Ακολούθως, κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες, επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, και ενημερώθηκε για την εικόνα που παρουσιάζει ως προς το ζήτημα της αντιμετώπισης περιστατικών covid-19.

Η υπουργός μετά τη σύσκεψη στην Πτολεμαΐδα είπε πως: “Έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το νοσοκομείο. Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, σπουδαία πράγματα στο νοσοκομείο”. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως “δεν υπάρχουν κρεβάτια VIP σε ΜΕΘ. Το απάντησα ήδη πολλές φορές. Απλά χρειάζεται λίγη ώρα ώστε να απολυμανθεί ο χώρος. 2-3 ώρες. Αυτός είναι ο χρόνος που μένουν άδεια τα κρεβάτια”.

Σε δήλωση στης στην Κοζάνη είπε:

“Θα φέρουμε περισσότερο προσωπικό, υπάρχουν θέσεις που προκηρύσσονται. Η δουλειά που γίνεται εξαιρετική και στη ΜΕΘ και συνολικά στο νοσοκομείο. Είχαμε πάνω από 40.000 εισαγωγές κορονόϊου και μη. Το κλίμα συνεργασίας είναι άριστο”.

‘Ένα σχέδιο για νέο νοσοκομείο ναι χωράει”, απήντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια