Βγήκε ο ήλιος ο πράσινος... Τo ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Τεράστια η συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος

 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στη συμμετοχή, καθώς μέχρι τις 12 το μεσημέρι προσήλθαν να ψηφίζουν 80.000 περίπου φίλοι-μέλη του κόμματος. Στην Κοζάνη η διαδικασία γίνεται στο Κοβεντάρειο και στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται μετά τις 10 το βράδυ. Ικανοποιημένος από την προσέλευση δήλωσε στη «Φ» ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Κοζάνης Θόδωρος Θεοδωρίδης. «Ο κόσμος, συμμετέχει, και στις δυο κάλπες που στήθηκαν από το πρωί στέλνοντας το δικό του μήνυμα», μας είπε. .


Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη μέλη του ΚΙΝΑΛ καθώς κι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ή φίλοι του κόμματος προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα. Θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να ψηφίσουν καταβάλλοντας ως εισφορά 3 ευρώ (μόνο στον πρώτο γύρο).
Ο κυρ Σάββας Τσανικλής από το Σήμαντρο Νεάπολης Βοϊου. Ετών 87.... Οι ψηφοφόροι μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα 840 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα. Δικαίωμα ψήφου στον δεύτερο γύρο, εφόσον χρειαστεί, θα έχουν μόνον όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. 


Οσοι έχουν γεννηθεί έως 31/12/2004, είναι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους και ο χειριστής του τάμπλετ, πληκτρολογώντας τα στοιχεία ταυτοποίησης που απαιτεί το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Εσωτερικών, αναζητά τον εκλογικό αριθμό με τον οποίο και πιστοποιείται ο ψηφοφόρος. Για την ταυτοποίησή του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Θα μπορούν να ψηφίσουν και νεώτεροι , π.χ 16άρηδες αφού πέραν των άλλων προσκομίσουν εκτυπωμένο από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ πιστοποιημένο ΑΜΚΑ. Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΔΕΚΑΠ «οι πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, εκτός από το έντυπο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα ή διαβατήριο) θα πρέπει απαραίτητα εκτός από τη αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου να καταθέσουν και πιστοποιητικό ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ. Οι αλλοδαποί που μένουν στη χώρα μας υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν διαβατήριο, άδεια παραμονής σε ισχύ στη χώρα μας, πιστοποιητικό ΑΜΚΑ από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ και απαραίτητα εάν δεν είναι μέλη του Κινήματος να καταθέσουν αίτηση εγγραφής μέλους ή φίλου του Κινήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια