Χρήστος Ελευθερίου: 'O Δήμος ξεχρέωσε γιατί έμαθε να διεκδικεί και να παίρνει με το σπαθί του κονδύλια που ποτέ άλλοτε δεν ερχόταν στο Δήμο μας"



Ανάρτηση του Δημάρχου Σερβίων, Χρήστου Ελευθερίου μετά την ανακοίνωση για την επιχορήγηση των 70,000 στον Δήμο Σερβίων λόγω της "Θάλειας" 
Πέρσι τα Χριστούγενννα η αντιπολίτευση μας "προσπάθησε" να μην πληρωθούν συγκεκριμένα τιμολόγια ανθρώπων που δούλεψαν για να συνέλθει ο Δήμος από την κακοκαιρία "Θάλεια" και οι Δημότες μας αυτοί να μην κάνουν Χριστούγεννα.
Φυσικά και δεν τα κατάφεραν.
Ένα χρόνο μετά το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε σήμερα ποσό 70.000 extra επιχορήγηση στο Δήμο μας που προήλθε σαν ενίσχυση για τις συγκεκριμένες δαπάνες του Δήμου μας εξαιτίας της κακοκαιρίας "Θάλεια".
Κάποιοι προσπαθούν να παράγουν έργο και κάποιοι άλλοι να βάζουν εμπόδια και να κάνουν ενστάσεις που συνεχώς απορρίπτονται.
O Δήμος ξεχρέωσε γιατί έμαθε να διεκδικεί και να παίρνει με το σπαθί του κονδύλια που ποτέ άλλοτε δεν ερχόταν στο Δήμο μας.
Γίνεται ναι γίνεται ο Δήμος μας να κοιτάει μπροστά και να ατενίζει το οικονομικό του μέλλον με αισιοδοξία γιατί η νέα Δημοτική αρχή και η "γέφυρα στο μέλλον" ξέρει μόνο να εργάζεται και να λύνει προβλήματα ωθώντας τον τόπο μας μόνο προς τα εμπρός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια