Kώστας Στόκκος- Καρδιολόγος διευθυντής ΜΕΘ: “Το εμβόλιο είναι το πρόβλημα; Ενα 24ωρο σε ΜΕΘ θα πείσει και τους πιο δύσπιστους”

 





Ο εμβολιασμός ενάντιας στην κοινή γρίπη διαχρονικά μπορεί να έχει μειώσει τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και στις μονάδες εντατικής θεραπείας, όμως δεν τις έχει αποτρέψει.
Είναι γνωστό ότι περιστατικά από γρίπη ( κυρίως άνθρωποι με παράγοντες κινδύνου ) που έχουν εμβολιαστεί , χρίζουν νοσηλείας ενώ κάποια από αυτά μπορεί να καταλήξουν και σε ΜΕΘ.

Αυτό είναι γνωστό... όμως κανείς δεν είχε παραπονεθεί για το εμβόλιο της γρίπης που σίγουρα έχει αποτρέψει νοσηλείες κα θανάτους όχι όμως απόλυτα..

Τώρα για τον εμβολιασμο ενάντια στην COVID 19 , για μια τόσο φονική νόσο, που δεν κοιτάει ηλικίες και ιστορικό... γιατί γίνεται τόσος ντόρος...;

Tοσα τοξικά έχουμε στην καθημερινότητα μας που με μαθηματική ακρίβεια επιβαρύνουν τον οργανισμό μας.

Τόσα πράγματα υπάρχουν που μπορεί να μην επιτρέψουν να ξυπνήσουμε την αυριανή ημέρα.

Τόσα χρόνια δεν μας απασχόλησαν όλα αυτά.!!!!

Το εμβόλιο είναι το πρόβλημα;

Ενα 24ωρο σε ΜΕΘ θα πείσει και τους πιο δύσπιστους

Γιατί όταν δεν είσαι από μέσα εύκολα μπορεί να κρίνεις καταστάσεις και ανθρώπους αλλά κατά πασα πιθανότητα θα κάνεις λάθος.

Πολλοί από τους συνανθρώπους μας λένε ότι έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν για το εάν θα κάνουν ή όχι το εμβόλιο ( ελεύθερη βούληση)- γιατί η κυβέρνηση πχ δεν τους έπεισε.... Ίσως να έχουν δίκιο..... ΟΜΩΣ.

Θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα αυτό αφού πρώτα είναι γνώστες όλων των καταστάσεων .

Ας έρθουν στις ΜΕΘ να δουν τους ανθρώπους ( ιατρούς- νοσηλευτές - παραϊατρικό προσωπικό) που παράτησαν τα σπίτια τους και παλεύουν με τις ημέρες, διατρέχουν και κινδύνους, προκειμένου να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.. ( που τις περισσότερες φορές δεν έχει εμβολιαστεί).

Μια ανθρώπινη ζωή που μπορεί να είναι πατέρας ανήλικων τέκνων, η προστάτης ενός τέκνου..

Μπορεί να είναι γιος ή κόρη μιας μάνας που έχει εμβολιαστεί και η μάνα αυτή να βλέπει το ανεμβολίαστο παιδί να λιώνει και να σβήνει σε ένα κρεββάτι ΜΕΘ.

Ας έρθει λοιπόν αυτός που θέλει να έχει το δικαίωμα να αποφασίσει, να δώσει εξηγήσεις από τηλέφωνο σε αυτή την μάνα, ή στα ανήλικά παιδιά που παίρνουν να ενημερωθούν.

Ας τους δώσει μια εξήγηση στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναδεί το γιο ή τον γονιό.... ενώ αυτό θα μπορούσε να είχε αποτραπεί με το εμβόλιο.

Όταν τα εξηγήσει όλα αυτά..... ναι τότε ας έχει την ελεύθερη βούληση και ας αποφασίσει....έχει κάθε δικαίωμα..




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια