Ο διευθυντής ΜΕΘ Κοζάνης Κώστας Στόκκος, μίλησε στον ΣΚΑΪ: "Η νόσος COVID μπορεί να γίνει καταστροφική και σε νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας και μπορεί να κάνει τον οργανισμό τους «σμπαράλια»


Αναλυτικά τονίζει: 
https://www.facebook.com/Konstantino76/videos/638891260493237- Το βίντεο 
 Στο ΣΚΑΙ 29/12/21 , στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα»
* Η νόσος COVID μπορεί να γίνει καταστροφική και σε νέους ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας και μπορεί να κάνει τον οργανισμό τους «σμπαράλια»
* Οι νέοι άνθρωπο, που είναι το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, δεν έχουν καμία θέση στις Μεθ ως άρρωστοι .
* Έχει υπάρξει πολύ παραπληροφόρηση δυστυχώς η οποία έχει βγει προς τα έξω με αποτέλεσμα να υπάρχουν οι ομάδες των αρνητών οι οποίοι χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει κινδυνεύουν από τις καταστροφικές συνέπειες του κορονοϊού.
* Έχουν καταστραφεί οικογένειες και έχουν μείνει παιδιά ορφανά σε παγκόσμιο επίπεδο από την νόσο αυτή .
* Τις συνέπειες αυτής της κατάστασης θα τις πληρώσουμε ακριβά ως κοινωνικό σύνολο, τα επόμενα χρόνια και κανείς δεν έχει σκεφτεί το αντίκτυπο που θα έχουν αυτοί οι θάνατοι στον κοινωνικό ιστό. Ηδη θα έπρεπε να εχουν παρθεί μέτρα για το σκοπό αυτό .
* Όλοι πρέπει να κάνουμε τα ανθρώπινα συν θεό όμως!!!
* Ο εμβολιασμός αλλά και η αυστηρή τήρηση των μέτρων ( μάσκες κλπ.) είναι υποχρέωση πρώτα για εαυτό μας και μετά για τον συνάνθρωπο .
* Το εμβόλιο είναι ασφαλές , έχουν εμβολιαστεί πάνω από 4 δισεκατομμύρια κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο με αναλογικά μηδαμινές συνεπείς.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια