Επισκέψεις του CEO της V -ACT και ιδιοκτήτη του My Voio (το Βοΐο μου) Βασίλη Τριανταφύλλου σε Υπηρεσίες και δομές του Βοΐου για ανταλλαγή ευχών

 



Εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επισκέψεις σε Υπηρεσίες και δομές του Βοΐου για ανταλλαγή ευχών και προσφορά δώρων, πραγματοποίησε ο CEO & Ιδιοκτήτης των εταιρειών V-ACT  & My Voio, (το Βοΐο μου) Κος Βασίλης Τριανταφύλλου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021. 



Ο κ. Τριανταφύλλου μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ του My Voio (το Βοΐο μου) Κα Τάνια Ώττα, επισκέφθηκαν τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Πεντάλοφο , το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, τη Σχολή Πυροσβεστικής και το Δασαρχείο στο Τσοτύλι, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στη Νεάπολη, το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου και τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο και τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2022.

Κατά την επίσκεψη προσφέρθηκαν καλάθια με τοπικά προϊόντα, γλυκά για τους εργαζόμενους και δώρα στα παιδιά των δομών. 

Παράλληλα, έγινε μια αμοιβαία ενημέρωση τόσο, για την καθημερινή τους λειτουργία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες της εταιρείας V-ACT & του My Voio (το Βοΐο μου) στην ευρύτερη περιοχή , δηλώνοντας  πρόθεση για μία επωφελή συνεργασία προς όφελος των πολιτών και του τόπου. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια