Μαθήματα σκραμπλ στην ποντιακή διάλεκτο, στην Πτολεμαϊδα

 



Μαθήματα σκραμπλ στην ποντιακή διάλεκτο , συνδιοργανώνουν ο όμιλος σκραμπλ Πτολεμαϊδας και ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας, με στόχο την επαφή και γνωριμία όλων των ενδιαφερομένων , με το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας.

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση γνωριμίας όλων όσων ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, για τους όρους και τις προϋποθέσεις του παιχνιδιού, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται κάθε εβδομάδα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της βιβλιοθήκης του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας, στον 3ο όροφο του κτιρίου και στην 25ης Μαρτίου και Γουμεράς , στην Πτολεμαϊδα.

Με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας, τα μαθήματα σκραμπλ (Scrabble) προσφέρονται δωρεάν -μία φορά την εβδομάδα- και θα βοηθήσουν μεταξύ άλλων στην καλύτερη εκμάθηση και διάδοση της ποντιακής διαλέκτου, ενώ φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή τους επόμενους μήνες, ενός τουρνουά σκραμπλ στην περιοχή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τις απογευματινές ώρες, από τις 6 έως και τις 9 το βράδυ, στα τηλέφωνα 2463027067 και 6983770008.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια