ΦΣ Κοζάνη: Μόνο νίκη, τίποτα άλλο...



Την ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων υποδέχεται η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης Κυριακή 19.12 - ΩΡΑ 15:00 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο, απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο τους, συνεχίζουν την προετοιμασία με ανεβασμένη ψυχολογία, για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η ομάδα είναι αποφασισμένη για την δεύτερη κατά σειρά νίκη, μετά την εκτός έδρας επιτυχία στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 2-4, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. (8η θέση-10 βαθμούς-8 αγώνες).

Το πρόγραμμα προπόνησης της εβδομάδας διεξήχθη σε δύο γκρουπ με τους ποδοσφαιριστές να εκτελούν πρόγραμμα υψηλής έντασης και αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου.

Οι διαιτητές του αγώνα: Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος Νικόλαος, Βοηθοί: Δούμτσης Παύλος, Πάνου Παντελής (ΣΔ Φλώρινας). Παρατηρητής: Χριστοδούλου Αναστάσιος (ΕΠΣ Ημαθίας)



Όλη η αγωνιστική του ομίλου: Γ' Εθνική (2ος Όμιλος | 9η Αγωνιστική)

Σάββατο 18/12/2021 - 15:00

-Μακεδονικός - ΑΣ Γιαννιτσά

Κυριακή 19/12/2021- 14:00

-ΑΕ Λευκίμμης - ΑΕΠ Κοζάνης

Κυριακή 19/12/2021 - 15:00

-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων - Θύελλα Σαρακηνών

-Εδεσσαϊκός - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης

-Κοζάνη - Ηρακλής Αμπελοκήπων

-Ποσειδών Μηχανιώνας - ΟΦ Αγίου Ματθαίου







Κάλεσμα στους φιλάθλους

Η Διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συσπείρωση, την συμπαράσταση και την παρουσία του, σε όλους τους αγώνες της ομάδα μας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Ενόψει του εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 19/12 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα.

Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική θύρα του σταδίου επί της οδού Ολυμπιάδος.

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022

- Γενική είσοδος τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

- Γυναίκες: 5 ευρώ

- Μαθητές - Φοιτητές - Στρατιώτες - Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κάρτας)

- Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Για την είσοδο των φιλάθλων θα τηρηθούν οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας.

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο. Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για την τήρηση των μέτρων.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια