Παραίτηση από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Αριστοτέλη Πουτακίδη, στη θέση του, η Νικόλ Πιλαλίδου


Επιστολή Πουτακίδη

Με την παρούσα επιστολή και μετά από συνεννόηση με τον επικεφαλής, την Δημοτική Ομάδα και την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Κοζάνης, εκλεγμένου στην ΔΕ Ελλησπόντου, και παρακαλώ να την δεχθείτε και να προχωρήσετε στην αντικατάστασή µου, σύμφωνα µε όσα ορίζει ο νόμος.

Η απόφασή μου αυτή σχετίζεται τόσο με προσωπικούς λόγους οι οποίοι με αναγκάζουν να μην είμαι όσο θα επιθυμούσα ενεργός στα δρώμενα του Δήμου Κοζάνης όσο κυρίως με πολιτικούς λόγους αφού θεωρώ ότι οι εκλεγμένες θέσεις εκπροσώπησης δεν είναι ποτέ ατομική υπόθεση όσων τις κατέχουν. Η αρχή της εναλλαγής, της ανανέωσης και των περιορισμένων θητειών αποτελεί βάση της συγκρότησης και της λειτουργίας της Δημοτικής Κίνησης και με εκφράζει απόλυτα.

Μετά από 7 χρόνια σχεδόν στα έδρανα του Δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης κρατώ μόνο τις καλές αναμνήσεις τόσο από την θητεία μου ως Αντιδήμαρχος όσο και από αυτή ως Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης. Προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης µε την οποία µε περιέβαλλαν ο πρώην ∆ήµαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρης Κουζιάκης, οι Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι, τα Μέλη της Δημοτικής Κίνησης, οι Υπηρεσιακοί παράγοντες και Υπάλληλοι του Δήμου Κοζάνης αλλά κυρίως οι Συμπολίτες µας που µε εξέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στις τιμητικές θέσεις του ∆ηµοτικoύ Συμβουλίου Κοζάνης. Τους ευχαριστώ όλους και ζητώ συγγνώμη για τις όποιες παραλείψεις κατά την θητεία μου στη διοίκηση του Δήμου.


Θα συνεχίσω να είμαι παρών ως ενεργός πολίτης μέσα από την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Εύχομαι στην φίλη Νικολέτα Πιλαλίδου καλή θητεία και θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια