Ο Παπα-ρεπόρτερ... από το Βόιο περιγράφει την μικρή περιπέτεια που ζει η οικογένεια του. Η κόρη του βρέθηκε “θετική” ωστόσο τονίζει “δεν χρειάζεται ο υπερβολικός φόβος και τρόμος...”


Το βίντεο....

https://www.facebook.com/tovoion.voio/videos/4495793617185535 


Με live μετάδοση μέσω facebook...o Παπα-ρεπόρτερ από το όμορφο Βόιο κατά κόσμο πατέρας Κώστας Βασιλειάδης, ανακοίνωσε πως η κορούλα Ελένη βρέθηκε θετική στο κορονοϊο την περασμένη Πέμπτη. Όπως είπε σκέφτηκε πολύ να ανεβάσει το βίντεο, το έκανε όμως για να τονίσει κάποια “πράγματα” μετά και από λόγια... που ακούστηκαν στην περιοχή...

“Δεν κυκλοφορούμε μέσα στον κόσμο το μόνο που κάναμε ήταν ότι βγήκαμε για ψώνια….Δεν δίνουμε δικαίωμα στον κόσμο για να μην ακούμε και λόγια...”, επισημαίνει ο πατέρας συμπληρώνοντας πως ‘δεν χρειάζεται ο υπερβολικός φόβος και τρόμος…”.

Ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όσοι είναι εμβολιασμένοι όπως ο ίδιος και η σύζυγος του, και πάρα το κρούσμα που υπάρχει στο σπίτι, μπορεί να βγαίνει για τα απαραίτητα, (ψώνια), φορώντας φυσικά τη μάσκα του.

Το μήνυμα που στέλνει σε όλο τον κόσμο ο Πατέρας είναι: “Δεν είναι κακό να φοβόμαστε λίγο τον κορονοϊο. Κακό είναι να τον φοβόμαστε πολύ...Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλον το κόσμο…”.

Θανάσης Τεγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια