Μητσοτάκης σε Κασαπίδη: "Γιώργο προχώρα....."Η εφημερίδα Potitical στο σημερινό της φύλλο, έχει ένα "αφιέρωμα" στην επένδυση "Λευκός Δράκος" για το υδρογόνο. Φιλοξενείται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης μου μεταφέρει στη συνέντευξη πως ο πρωθυπουργός του είπε να προχωρήσει το έργο.

Σύμφωνα με το άρθρο; "Υπολογίζεται ότι πάνω από 18.000 άνθρωποι θα εργαστούν σε αυτή την επένδυση μέχρι το 2030 και θα δημιουργηθούν περισσότερες από 9.000 μόνιμες θέσεις εργασίας.
Ταυτόχρονα η Ελλάδα που ήδη κινήθηκε από το 2019 για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου, μετά τη στήριξη που παρείχε προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, ετοιμάζεται για την τελική έγκριση του σχεδίου από την ΕΕ.
Η Ευρώπη ήδη κατατάσσει το πράσινο υδρογόνο στην πρώτη θέση των ενεργειακών επιδιώξεών της για τα επόμενα χρόνια και δέχθηκε από την αρχή με επαίνους την ελληνική πρόταση, η οποία ήταν και η πρώτη που κατατέθηκε μεταξύ των κρατών-μελών της Ένωσης..."
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια