Κοινό Δελτίο Τύπου ΑΡΚΕ - ΔΡΑΣΕ Σπάρτακος “Ντράπηκε ακόμα και η ντροπή. Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η ξεφτίλα”

 


Η Διοίκηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε τα ονόματα όσων παραμένουν ως αναγκαίοι για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης. Πρόκειται για μια λίστα ονομάτων που προήλθε κατόπιν κομματικής παρέμβασης και ωμής εξωθεσμικής λειτουργίας.

Μία λίστα ονομάτων που αποτελεί πρόκληση για τους συναδέλφους και εγείρει τεράστιες αντιδράσεις. Προφανώς υπάρχουν συνάδελφοι που παραμένουν διότι πραγματικά χρειάζονται λόγω εμπειρίας και ειδικότητας.

Tα μόνα κριτήρια που ισχύσανε για την αξιολόγηση των υπόλοιπων συναδέλφων που έκαναν αίτημα παραμονής, ήταν οι πελατειακές σχέσεις των τοπικών Κυβερνητικών Βουλευτών και άλλων παραγόντων.

Ας μας εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν, έμπειροι ηλεκτρολόγοι, μηχανοτεχνίτες και εργοδηγοί να μην είναι απαραίτητοι για την λειτουργία σταθμών και να είναι απαραίτητοι … οδηγοί. Οι τακτικές αυτές της Διοίκηση καταρρακώνουν το κύρος της Επιχείρησης, προσβάλουν τα στελέχη της και χάνουν την αξιοπιστία και το σεβασμό των συναδέλφων.

Αυτές οι συμπεριφορές της διοίκησης της ΔΕΗ μας επιστρέφουν στα μαύρα χρόνια του Μαυρογιαλούρου.

Ντροπή στην Διοίκηση της εταιρείας , ντροπή και στη Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου.

Το μόνο που καταφέρανε ήταν να μας θυμώσουν και το θυμό μας αυτό θα τον βρούνε μπροστά τους. Όταν πρέπει και όπως πρέπει.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια