Το "πρόσωπο" της ημέρας ο Παναγιώτης... "Ένα δικό μας παιδί… σε επιτελική θέση στο ποδόσφαιρο της Κοζάνης". Αφιέρωμα της aek-live....



Ένα δικό μας παιδί… με τον δικέφαλο στην καρδιά, ο δημιουργός της ΑΕΚ Καλαμιάς, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού των μεικτών ομάδων της Κοζάνης

Αυτό αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης στην τελευταία συνεδρίαση. Ο έμπειρος Παναγιώτης Τσαλίδης, έχει διατελέσει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο παρελθόν και είναι ένας ποδοσφαιράνθρωπος με γνώσεις και αγάπη για το τοπικό ποδόσφαιρο και τα νιάτα.Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του χωριού του, την ΑΕΚ που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Κοζάνης με κιτρινόμαυρα και έμβλημα φυσικά τον δικέφαλο αετό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται στον νέο Γενικό Αρχηγό, καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Δείχνουν όλοι σίγουροι για την επιλογή τους και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Μέσα από το ποδόσφαιρο της Κοζάνης το σίγουρο είναι πως με τον Παναγιώτη Τσαλίδη επικεφαλής στους μικρούς… θα δούμε νέα αστέρια. Μακάρι αυτά τα ακατέργαστα διαμάντια να καταλήξουν στην ΑΕΚ μας!

Καλή επιτυχία Παναγιώτη, είμαστε σίγουροι για τη δουλειά σου…

Νικόλας Αγγελίδης, AEK LIVE


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια