“Ράκος” ο Αλέκος Βουτυρής “Είμαστε σε οριακή κατάσταση. Πλήρωνα ρεύμα 900 Ευρώ και μου ήρθε 2.500 χιλ.. Μόνο ειρωνείες και ψέματα ο Άδωνις Γεωργιάδης”


Απογοητευμένος όσο ποτέ είναι ο κόσμος της εστίασης και δη, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής”, Αλέκος Βουτυρής. Όπως μας είπε:

Δυο χρόνια τώρα έχουμε κουραστεί με όλα αυτά που περνάμε. Δεν ζητάμε κάτι που δεν δικαιούμαστε. Δυστυχώς έχουμε γίνει γκρινιάρηδες και γραφικοί”, επισημαίνει ο πρόεδρος για να προσθέσει: “Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Όλο αυτό που γίνεται είναι παραλογισμός. Γράψαμε αυτά τα δυο χρόνια εκατοντάδες άρθρα και βγήκαμε εκατοντάδες φορές στην τηλεόραση και τις εφημερίδες. Δεν υπάρχουν αντισταθμιστικά. Σε άλλες χώρες βλέπουμε υπάρχει στήριξη από το κράτος σύμφωνα με τον τζίρο του 2019. Στην Ελλάδα, μόνο ειρωνείες και ψέματα από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

Είμαστε σε οριακή κατάσταση. Έχουμε προμηθευτεί εμπορεύματα για αυτές τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και όλα είναι στον “αέρα”. Δεν μπορεί να φταίει για όλα η εστίαση την ίδια στιγμή που γίνονται αυτά που γίνονται στα σούπερ μάρκετ. Στα σχολεία έχουν από 28 με 30 μαθητές η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια.

Είναι ο χειρότερος χειμώνας όλων των εποχών. Είμαστε σε απόγνωση. Πλήρωνα ρεύμα 900 Ευρώ και μου ήρθε τώρα 2.500χιλ. Τα ίδια και με το λάδι και με άλλα προϊόντα. Δεν περιμένουμε τίποτα άλλο από την κυβέρνηση. Το μόνο που μένει είναι να δώσουν χρήματα στην υγεία και να μη τα σπαταλάνε ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας σε εκδηλώσεις...

Κάποια στιγμή πρέπει να μιλάμε και να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Μόνο για τον Ρουβά υπάρχουν χρήματα, για την υγεία του λάου δεν υπάρχουν.”

Θανάσης Τέγος 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια