Με τρομερή ανατροπή νίκησε τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και κλείνει αήττητος τον πρώτο γύρο της φετινής Α ΕΚΑΣΔΥΜ με 7/7!!



Με μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας πήρε την μεγάλη νίκη κόντρα στον μαχητικότατο Αρίωνα Πτολεμαϊδας και κλείνει αήττητος τον πρώτο γύρο της φετινής Α ΕΚΑΣΔΥΜ με 7/7!!

Νωθρό και νευρικό το ξεκίνημα για την ομάδα μας, όπου παράλληλα με την ευστοχία της Πτολεμαϊδας πίσω από το τρίποντο, έδωσαν τα ηνία του αγώνα στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα μας αν και έμεινε κοντά στο σκορ δεν κατάφερε να «σβήσει» την διαφορά. Μερικά λάθη σε επίθεση και άμυνα, έδωσαν την ευκαιρία στον Αρίωνα να προηγηθεί με 10 πόντους λίγο πριν το ημίχρονο, για να μειώσουμε με τρίποντο στους 7 και το ημίχρονο να ολοκληρωθεί στο 36-43.
Στην επανάληψη, ο Αρίωνας μπήκε με τον ίδιο ρυθμό πίσω από τα 6,75μ. και πήρε πολύ γρήγορα διαφορά 16 πόντων υπέρ του. Κάπου εκεί αφυπνίστηκαν οι παίκτες του Ζήση Τζιλίνη, καθάρισαν το μυαλό τους και μπήκαν στο παρκέ με μόνο στόχο την μεγάλη ανατροπή.
Το ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 12 πόντους και το σκορ στο 57-69. Η συγκέντρωση των παικτών μας και στις δύο πλευρές του παρκέ έφεραν σημαντικές κερδισμένες άμυνες και εύστοχα καλάθια στην επίθεση, που έβαλαν και τον κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό της Μεσοποταμίας στην εξίσωση του αγώνα. Στα μισά του τέταρτου δεκαλέπτου η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει στους 5 την διαφορά και άμεσα στην συνέχεια να την «σβήσει».
Τα επόμενα λεπτά κύλησαν σε ρυθμούς ντέρμπι με τα καλάθια να μπαίνουν ένα - ένα για τις δύο ομάδες και το σκορ να παραμένει στην ισοπαλία και όλα έδειχναν... χιτσκοχικό φινάλε. Η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ με 3 πόντους στο τελευταίο λεπτό και με την φωνή του 6ου παίκτη μας, του κόσμου της ομάδας που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο, «καθάρισε» με την ψυχραιμία που μας έλειψε από το προηγούμενο ματς την αναμέτρηση και η τελική κόρνα μας βρήκε για 7η διαδοχική φορά σε ισάριθμα ματς να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο και να κλείνουμε τον πρώτο γύρο αήττητοι από την... όμορφη μοναξιά της κορυφής με 7/7!

‼ Χαρακτηριστικό άλλωστε το 26-7 επιμέρους σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο, που δείχνει πως παρά την κούραση, οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη έκαναν κατάθεση ψυχής και με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην μεγάλη αυτή νίκη!

👏 Συγχαίρουμε την ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαϊδας για την εξαιρετική της προσπάθεια παρά τα προβλήματα covid 19 που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό και ευχόμαστε τόσο σε αυτήν όσο και σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και καλές γιορτές με υγεία!

👏Ευχαριστούμε θερμά τον 6ο παίκτη μας, όλο το φίλαθλο κοινό που γέμισε σε μεγάλο ποσοστό το γήπεδο μας, τηρουμένων όλων των μέτρων κατά του covid 19 και με την φωνή του βοήθησε να έρθει αυτή η μεγάλη ανατροπή.

💪Πλέον, οι παίκτες του Κόουτς Τζιλίνη θα απολαύσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης, ως επιβράβευση για την σκληρή δουλειά, την μαχητικότητα αλλά και τα αποτελέσματα που φέρνουν για την ομάδα μας μέσα στο παρκέ και στην συνέχεια η δουλειά συνεχίζεται ενόψει του δεύτερου γύρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια