Χάρης Κουζιάκης: "Υπάρχει μια παρανόηση σε όλον τον κόσμο, ο οποίος δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Έχουμε αύξηση στα τιμολόγια του νερού, 6.7% στην Κοζάνη και 10% στα Δ. Δ., παρά το γεγονός ότι καταργήθηκε το 80% του τέλος…”



Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι West ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνηση κ. Χάρης Κουζιάκης, για την κατάργηση του 80% στο νερό, άλλα και γενικότερα για θέματα της ΔΕΥΑΚ ανέφερε:

“Υπάρχει μια παρανόηση σε όλον τον κόσμο, ο οποίος δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Έχουμε αύξηση στα τιμολόγια του νερού, 6.7% στην Κοζάνη και 10% στα Δ Δ, παρά το γεγονός ότι καταργήθηκε το 80%… Επομένως δεν υπάρχει καμιά μείωση. Η διαδικασία αυτή που έγινε με το 80%, έγινε για ψυχολογικούς λόγους…καθώς υπήρχε μια έντονη αντίδραση του κόσμου. Βασικά ούτε μεις κατανοήσαμε όλη αυτή τη διαδικασία…”. 
Στην συνέχεια σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα είπε: "Η διαβούλευση που έγινε ήταν για γέλια και για κλάματα. Πως θα λύσουμε το θέμα της ανεργίας φτιάχνοντας 3 πλατείες και αναπλάσεις πρασίνου; Το πρόγραμμα είναι ελλιπές. Είναι για το Θεαθήναι". 

Θανάσης Τέγος








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια