Τάσος Φούντογλου: "Τελευταία εφημερία για το 2021. Και πάμε για άλλα. Σε όλες τις αποφάσεις που παίρνεις να κοιτάς απέναντι σου. Αν βλέπεις τοξικούς ανθρώπους σήκω φύγε. Αν βλέπεις διάθεση και προσφορά κάτσε και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου"




Τελευταία εφημερία για το 2021. Και πάμε για άλλα. Δύσκολη χρονιά για όλους μας. Χρονιά που ήρθαμε στα όρια μας, προσπαθήσαμε με αξιοπρέπεια να υπερασπιστούμε την επιστήμη μας, τσακωθήκαμε για τα δικά μας αυτονόητα μα πάνω από όλα χρονιά που μας δίδαξε πολλά. 
Γιατί όταν θα τελειώσει όλο αυτό- που θα τελειώσει όλο αυτό- κάποιοι από εμάς θα έχουμε πάει και λιγάκι παραπέρα. Στην ενσυναίσθηση μας και στην κοινωνική μας ευθύνη. Στο πως βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας και στο πόσο άχρηστος αποδεικνύεται τελικά αυτός ο καθρέφτης του αυτοθαυμασμού μας. Είμαστε ότι είμαστε γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που μας χρειάζονται, που μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι και που στο τέλος αξίζει να τους το αναγνωρίσουμε. Ένα ευχαριστώ λοιπόν στην Διευθύντρια της Νεφρολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και σε όλη την καταπληκτική της ομάδα γιατί με καλοδέχτηκαν και μου έδειξαν τι πάει να πει να πηγαίνεις τη προσφορά στον συνάνθρωπο σε ένα άλλο επίπεδο. Πιο ανθρώπινο, μερικές φορές πιο δύσκολο αλλά σίγουρα με περιεχόμενο. Κι ένα ευχαριστώ και στην οικογένεια μου που με ανέχτηκε, που της έλειψα και που στο τέλος της ημέρας, όταν κοιμόμουνα στο σπίτι, μου σιγοψιθύριζε στο αυτί " μπαμπά θα φύγεις πάλι;". Και για αυτό το πάλι έγιναν όλα τελικά....
ΥΓ. Σε όλες τις αποφάσεις που παίρνεις να κοιτάς απέναντι σου. Αν βλέπεις τοξικούς ανθρώπους σήκω φυγε. Αν βλέπεις διάθεση και προσφορά κάτσε και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια