Μιχάλης Παπαδόπουλος: "Υλοποιείται μεγάλο πρόγραμμα αποστολής σχολικού εξοπλισμού στην ΠΕ Κοζάνης" Παραδίδεται εξοπλισμός σε 16 σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης



Τις επόμενες ημέρες από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Ειδικότερα, σχολικός εξοπλισμός θα παραδοθεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στα: Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου, Νηπιαγωγείο Αλωνακίων, Νηπιαγωγείο Πετρανών, 9ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, 12ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, το Δημοτικό Βαθυλάκκου, 7ο Δημοτικό Κοζάνης, 10ο Δημοτικό Πτολεμαίδας, 19ο Δημοτικό Κοζάνης, Γυμνάσιο Ξηρολίμνης, Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης, 2ο Λύκειο Κοζάνης, 4ο Λύκειο Κοζάνης, 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης και στο 1ο ΣΕΚ Κοζάνης, μετά από αίτημα των διευθυντών των σχολείων.
Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος / Michalis Papadopoulos δήλωσε: «Στηρίζουμε έμπρακτα την εκπαιδευτική κοινότητα, μέσω της ενίσχυσης των υποδομών. Είναι υποχρέωσή μας να διασφαλίζουμε ότι τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα λειτουργικό και ασφαλές περιβάλλον, αλλά και να παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους. Ελπίζω του χρόνου περισσότερα σχολεία να υποβάλλουν αιτήσεις στο πρόγραμμα και εμείς θα εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες που θα δημιουργηθούν».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια