Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, προσέφερε 6 συσκευές φυσικού καθαρισμού αέρα (μία για κάθε τάξη)

Η Διεύθυνση του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων, καθώς και το σύνολο των μαθητών, ευχαριστούν θερμά το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου, υπό την Πρόεδρο κ. Βασιλική Τσιβίκη, για την χρησιμότατη (λόγω Covid – 19) απόφαση της άμεσης προσφοράς προς το σχολείο μας έξη (6) απλών συσκευών φυσικού καθαρισμού αέρα (μία για κάθε τάξη).

“Η δημιουργία ευχάριστου και υγιεινού ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος εντός των αιθουσών, ιδιαίτερα κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων, με την παραμονή του συνόλου των μαθητών εντός αυτών, είναι για όλους μας πλέον γεγονός. Η ευγενική χορηγία του Συλλόγου αποτελεί κυριολεκτικά το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους μαθητές του Σχολείου μας.

Τέτοιες ενέργειες, μας πλημμυρίζουν με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία γιατί συνεχίζουν την παράδοση του σχολείου μας που θέλει τους Γονείς των μαθητών μας συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στην απρόσκοπτη λειτουργία του.”, επισημαίνει ο Διευθυντής του Σχολείου Χρήστος Ι. Κακαβάς. 
H φωτό είναι τυχαία, επιλογή από ίντερνετ Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια