Δηλώσεις της πρώην “Αρειοπαγίτισσας’ Βασιλικής Θάνου που θα προβληματίσουν: “Η επιβολή του προστίμου των 100 Ευρώ, είναι ένα ακραίο μέτρο, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να επιβληθεί”- “Ο κόσμος σιγά σιγά είδε ότι είναι κάποια κανάλια είναι αναξιόπιστα, σερβίρουν, ότι πρέπει να σερβίρουν, ή ότι τους δίνουν να σερβίρουν. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στην ενημέρωση. Θεωρώ ότι αυτό είναι έλλειψη Δημοκρατίας…”

 



Η ανώτατη δικαστικός-πρώην πρόεδρος Αρείου Πάγου και πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκπομπή του Αθηναϊκού καναλιού ALERT για την επιβολή προστίμου των 100 Ευρό στους άνω των 60 είπε μεταξύ άλλων:


“Η επιβολή του προστίμου των 100 Ευρώ, είναι ένα ακραίο μέτρο, το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να επιβληθεί. Είμαι υπέρ του εμβολίου, είμαι όμως εναντίον της υποχρεωτικότητας. Το πρόστιμο μόνο στην Αυστρία έχει επιβληθεί, σε καμιά άλλη χώρα’.


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν “φοβάται πως αυτή η ευκολία με την οποία πέρασαν τέτοια μέτρα μπορούν να ανοίξουν μια κερκόπορτα πάνω σε συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα”, είπε:

Αυτό έχει ήδη έχει συμβεί. υπάρχει μεγάλη περιστολή θεμελιωδών δικαιωμάτων. Η κυβέρνηση κωφεύει, δεν ακούει του συνταγματολόγους. Ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αντιδρά στην επιβολή ακραίων μέτρων”.

Τέλος μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η δήλωση της για τα ΜΜΕ

“Ο κόσμος σιγά σιγά είδε ότι είναι κάποια κανάλια είναι αναξιόπιστα, απλώς σερβίρουν, ότι πρέπει να σερβίρουν, ή ότι τους δίνουν να σερβίρουν. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στην ενημέρωση. Θεωρώ ότι και αυτό είναι έλλειψη Δημοκρατίας. Αυτό είναι κάτι επικίνδυνο'

Μετά το 35 λεπτο του βίντεο 



Θανάση Τέγος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια