Κοζάνη τόπος να ζεις: “Εξάγεται το λογικό συμπέρασμα ότι στο χθεσινό συμβούλιο καταψηφίστηκε από τους συμβούλους της «Ενότητας» η θέση του κ. Μαλούτα. Συνεχίζει όμως να στηρίζεται απ΄ τους δύο εταίρους του, κάτι είναι κι αυτό…”





Κοζάνη τόπος να ζεις:
"Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο καταψηφίστηκαν, κατά πλειοψηφία, οι εισηγήσεις του κ. Βασιλακόπουλου, αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, για θετική γνωμοδότηση επί των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έργου εγκατάστασης φωτοβολταϊκού σταθμού στα Λιβερά και σταθμού αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά στην ΔΕ Αιανής.

Σε ερώτηση του επικεφαλής της Κίνησης Χάρη Κουζιάκη προς τον κ. Μαλούτα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν είναι σύμφωνος με εισήγηση του αντιδημάρχου κ. Κοεμτζόπουλου σε θέμα που αφορούσε εκμίσθωση Δημοτικών εκτάσεων απάντησε, σε μάλλον αυστηρό ύφος, ότι οι εισηγήσεις των Αντιδημάρχων πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και προφανώς συμφωνεί με αυτές. Εξάγεται επομένως το λογικό συμπέρασμα ότι στο χθεσινό συμβούλιο καταψηφίστηκε από τους συμβούλους της «Ενότητας» η θέση του κ. Μαλούτα. Συνεχίζει όμως να στηρίζεται απ΄ τους δύο εταίρους του, κάτι είναι κι αυτό…"



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια