"Σάρωσε" ο Ζήσης...Εκ νέου πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης. "Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου, μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου"



Έχοντας ως σημείο αναφοράς, το κοινό καλό των συναδέλφων μας, σε μια εποχή, όπου πράγματι αντιμετωπίζουμε σοβαρότατη κρίση αξιών, θεσμών και ανθρωπίνων σχέσεων, η ενασχόληση με τον Συνδικαλισμό που τόσα πολλά έχει προσφέρει και είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη περισσότερα αποτελεί καθήκον μας. Αντιλαμβανόμενοι πλήρως το δύσκολο μεν, αλλά και ταυτόχρονα όμορφο έργο που αναλαμβάνουμε, θα εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Καλή Αρχή!
Δ.Σ. 




Το μήνυμα του κ. Λιάκου
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους - μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της Ένωσής μας. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή σε ποσοστό ρεκόρ, σχεδόν 100%, δυναμώνει τη φωνή μας και ενθαρρύνει όσους εκλεγήκαμε να αγωνιστούμε με περισσότερη διάθεση και ευθύνη.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους αναδεικνύοντας με πρώτο στην εκλογική διαδικασία (με 186 σταυρούς στις αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. και 192 για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία).
Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου, μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου, που επίσης έχουν εκλεγεί, ώστε να εκπροσωπώ επάξια και να υπερασπιστώ όποτε απαιτηθεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους της Ένωσης μας.
Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους, μαχητικούς, αποφασιστικούς" 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια