Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τον διευθυντή νέων δραστηριοτήτων παραγωγής ΔΕΗ Α.Ε. Αλέκο Σουμελίδη

 



Η μετάβαση στην εποχή χωρίς λιγνίτη, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με το διευθυντή νέων δραστηριοτήτων παραγωγής της ΔΕΗ Α.Ε. Αλέκο Σουμελίδη.



Αρχικά, ο κ. Σουμελίδης ενημέρωσε τον δήμαρχο Κοζάνης αναφορικά με τον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες της ΔΕΗ στον τομέα ευθύνης του, την επόμενη χρονική περίοδο. Στη συνέχεια, ο διευθυντής υπογράμμισε εμφατικά πως όλα τα έργα που σχετίζονται με την τηλεθέρμανση εξελίσσονται ομαλά και εντός χρονοδιαγράμματος.

Με τη σειρά του, ο κ. Μαλούτας ενημέρωσε τον διευθυντή για το σύνολο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης στην κατεύθυνση της αλλαγής του αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διεκδίκηση της συμμετοχής της Κοζάνης στην Αποστολή «100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Ευρωπαϊκές Πόλεις μέχρι το 2030».

Σημειώνεται, ότι εν λόγω νεοσύστατη διεύθυνση της ΔΕΗ Α.Ε. είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό όλων των νέων έργων, ενώ κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για το μετασχηματισμό όλων των ενεργειακών υποδομών της εταιρείας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια