Η Δέσποινα Αμαραντίδου δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κοζάνης, υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗEMΘ: “Έχω τη θέληση και την εμπειρία μέσα από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά να αγωνιστώ για να βελτιωθούν οι συνθήκες στον κλάδο για όλους, χωρίς διαχωρισμούς”





Η Δέσποινα Αμαραντίδου η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κοζάνης, θα είναι υποψήφια στις εκλογές της ΕΣΗΕMΘ στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην ΠΟΕΣΥ. Η Δέσποινα είναι ήδη εργασιακός εκπρόσωπος ΕΣΗΕΜΘ στην ΕΡΤ Κοζάνης-Φλώρινας. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως εν μέσω πανδημίας-καραντίνας (Μάρτιος, Απρίλιος 2020) βρισκόταν επί καθημερινής βάσης στους δρόμους καλύπτοντας ρεπορτάζ.

Δείτε τι αναφέρει η ίδια:

Είμαι η Δέσποινα Αμαραντίδου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κοζάνης και στις εκλογές της ΕΣΗΕΜ-Θ στις 29 και 30 Νοεμβρίου, θα είμαι υποψήφια τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και για την ΠΟΕΣΥ με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Συμμετέχω σ’ αυτές τις εκλογές, στηρίζοντας μια προσπάθεια ενωτική, σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία, με αίσθημα ευθύνης, να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο μας αλλά και αυτόν της Ένωσής μας που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί προασπίζοντας την φωνή όλων μας. Ζητώ θαρραλέα την ψήφο σας καθώς:

-Έχω τη θέληση και την εμπειρία μέσα από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά να αγωνιστώ για να βελτιωθούν οι συνθήκες στον κλάδο για όλους, χωρίς διαχωρισμούς.

-Θεωρώ, ότι η εποχή που διανύουμε με τα συσσωρευμένα προβλήματα έχει ανάγκη από άτομα που μπορούν με τη φωνή τους να επηρεάσουν τις εξελίξεις.

-Πιστεύω, με τη δύναμη που θα αντλώ από τη δική σας στήριξη ότι θα καταφέρω, με σεβασμό στον κάθε έναν συνάδελφο ξεχωριστά, να εκλείψουν τα «κακώς κείμενα» που κοστίζουν στους Δημοσιογράφους και στη Δημοσιογραφία εν γένει.

-Θα αγωνιστώ, ως Δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια, για τα προβλήματα και τις «ιδιαιτερότητες» του επαγγέλματος, ώστε αυτά να αναδειχθούν και να επιλυθούν. Γιατί η δημοσιογραφία έχει μέλλον και οφείλουμε να το διασφαλίσουμε.

Την ώρα που η πανδημία αλλά και η οικονομική κρίση που προηγήθηκε περιορίζουν τις ελευθερίες μας, αξίζει να αγωνιστούμε για την ελευθερία του τύπου. Την ελευθερία που μπορεί να θωρακίσει τις άλλες ελευθερίες και τα δικαιώματα. Πολλοί μαζί θα είμαστε ένα ισχυρό άθροισμα. Ο καθένας από την πλευρά του. Αυτό κάνω κι εγώ με την υποψηφιότητά μου. Με παρακαταθήκη τη θητεία μου ως εργασιακή εκπρόσωπος δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την επιλογή σας.

Σας ευχαριστώ”.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια