Μάκης υπέρ Άρη. "Μπράβο στον Σερβετάλη που είχε το θάρρος να το κάνει..."



Στήριξη στην απόφαση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη, να σταματήσει τις παραστάσεις, καθώς δεν συμφωνεί να "παίζει" μόνο για τους εμβολιασμένους, από τον γνωστό μουσικό Μάκη Σεβιλογλου.

Ο καλλιτέχνης επισημαίνει τα εξής:

"Και τί ειν' η τέχνη αν ο καλλιτέχνης δεν ακολουθεί την καρδιά του, αλλά την πλειοψηφία; Βάλτε τα με όλους εκείνους που διχάζουν τον λαό... Σήμερα οι ανεμβολίαστοι, αύριο σειρά θα έχουν κατά πώς πάει το πράμμα οι εμβολιασμένοι. Διαβάζω πολλούς να λιθοβολούν τον Σερβετάλη, τον οποίο σαν όνομα μόνο συμβαίνει να γνωρίζω. Έκανε αυτό που έκρινε πιο κοντά στην καρδιά του... Έμεινε χωρίς δουλειά ο θίασος, ναι, εξήγησε όμως!!! Τόσοι υγειονομικοί σε αναστολή και δεν τοποθετήθηκε κανείς υπέρ τους. Αύριο θα συμφωνήσετε με την καταβολή νοσηλειών απ' τους ανεμβολίαστους, τόσο καιρό όμως για τα δώρα των κυβερνήσεων στις τράπεζες, δεν είδα να παίρνετε θέση...

Μπράβο
στον Σερβετάλη που είχε το θάρρος να το κάνει... Στην τελική "ηθοποιός, σημαίνει φως"... Συμφωνώ κι επαυξάνω παρομοίως!!! Η ανθρωποφαγία θα αποβεί μοιραιότερη του κορωνοϊού θαρρώ!!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια