«Καθάρισε» το ντέρμπι με τον Εθνικό... εύκολα ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και 4/4



 Το ντέρμπι... στα χαρτιά με τον Εθνικό Κοζάνης κέρδισε με τρομερή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με 77-60, σε μια αναμέτρηση που το τελικό σκορ αδικεί την εμφάνιση της ομάδας μας.

👉Δυναμικά μπήκαν στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες, που πήγαιναν κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, αλλά ο έμπειρος Ρέππας βγήκε μπροστά για τον ΠΑΟΚ μας και έδωσε το προβάδισμα, για να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο 27-19.

👉Στην συνέχεια η ομάδα μας μπήκε ακόμα πιο συγκεντρωμένη και με εξαιρετική αμυντική και επιθετική λειτουργία πήρε σημαντική διψήφια διαφορά, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο στο 53-32.

👉Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά αλλά η ομάδα μας με σωστές επιλογές δεν έχασε καθόλου από το προβάδισμα, για να ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο στο 62-40.

👉Σχετικά με το τέταρτο δεκάλεπτο, μείναμε με την απορία για τα 8 - 0 ομαδικά φάουλ και τις 0 - 15 βολές, αλλά ακόμα και έτσι οι παίκτες του κόουτς Τζιλίνη με κατάθεση ψυχής έδειξαν ποιος ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης από την αρχή μέχρι και την τελική κόρνα, η οποία βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με 77-60 και να συνεχίζει αήττητη το φετινό της ταξίδι στην Α ΕΚΑΣΔΥΜ με 4/4 νίκες.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Εθνικού Κοζάνης για την προσπάθεια και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

👏Ευχαριστούμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο κλειστό της Μεσοποταμίας και μας υποστήριξε. Ραντεβού σύντομα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι... Το ταξίδι συνεχίζεται!

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 53-32, 62-40, 77-60

💪ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Πιπερόπουλος, Τολιάδης, Ιωσήφ, Ρέππας 24, Φούφας 3 (1), Τσολάκης 18 (2), Γεωργάκας 14 (1), Πανίδης 9, Βελαώρας, Παγανάς Δ 7, Παγανάς Γ. 2, Αραπίδης

Εθνικός Κοζάνης (Μήτσιαλος): Τσίντσιος, Μπίγγας, Τσιρέκας, Δούμας, Παπαντίνας, Κουτσιομήτρος, Τοπάλλι, Κτενίδης, Νακρίδης, Γλυκόπουλος
(Δελτίο τύπου Μεσοποταμίας) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια